#munteko
X
FOOM

#MUNTEKO -VIDEOHAASTE
x FOOM FEST

Tule mukaan tekemään maailmaa mullistavia tekoja. Ihmisen pienillä ja suurilla teoilla on merkitystä niin itselle, läheisille kuin koko yhteiskunnalle.

#munteko-haasteessa on kyse juuri näistä elämään vaikuttavista teoista. Tee video sun teostasi ja tule mukaan!

Voittajavideot julkistetaan FOOM-päälavalla perjantaina 18.5.2018

Palkinnot

Osallistu #munteko-haasteeseen - voit tienata 1500 €!

1500€ / video
500€ / eniten ääniä keränneelle

#munteko -kampanja on auki 3.4.-15.6. Ensimmäiset kolme 1500 eurolla kappale ostettavat videot julkaistaan Foom Festin yhteydessä 18.5. Loput ostettavat videot (vähintään 2 kpl) valitaan 18.6. Kaikki voittajavideot julkaistaan haasteen kampanjasivuilla munteko.fi viimeistään 19.6.2018. Samana päivänä ratkeaa eniten tykkäyksiä saanut video, joka palkitaan 500 eurolla.

Lisätietoa palkinnoista ja kilpailun säännöistä löydät #munteko-haasteen sivuilta.

OTA OSAA HAASTEESEEN

tai äänestä suosikkiasi

Esittelyt

Mansikkka

Tubettaja, runokirjailija

Mansikkka

Mansikkka on tyylikäs ja iloinen lifestyle-vloggaaja, joka rakastaa taidetta ja muotia. Maiju tekee my day -tyyppisiä sisältöjä ja tarttuu rohkeasti elämän arkisiin tilanteisiin.

”Mulle on tärkeää tehdä valintoja, joilla voin vaikuttaa mua ympäröivään maailmaan. Siksi haastan mun seuraajia tekemään samoin. Toivon, että he innostuvat tekemään omannäköisiään vaikuttavia tekoja, kertovat niistä videolla, ja osallistuvat #munteko -haasteeseen”

Smart & Clean -säätiö

Smart & Clean -säätiö

#munteko-haasteen järjestää Smart & Clean -säätiö. Säätiön tehtävä on kiihdyttää muutosta Helsingin seudulla niin, että pääkaupunkiseutu ja Lahti on vuonna 2021 maailman paras testialue älykkäille ja puhtaille ratkaisuille.

#munteko-haasteen viesti on, että teoilla on merkitystä. Kaupunkien ja poliitikkojen on tehtävä oikeita päätöksiä sekä yritysten tarjottava kestäviä palveluita, mutta jokainen meistä voi tehdä #muntekoja, jotka muuttavat maailmaa.

Kaitsu Rinkinen

Tubettaja, someasiantuntija

Kaitsu Rinkinen

Kaitsu Rinkinen on yksi sketsiryhmä Biisonimafian keulahahmoista.

”Me Biisonimafian kanssa mietimme tarkasti, miten meidän sketsit voisi tehdä enemmän ympäristöystävällisesti, esimerkiksi laittamalla lavasteet kiertoon. Minulle on tärkeää että meidän ympäristö voi hyvin, ja haluan omilla teoillani turvata sen, että saamme Suomessa nauttia neljästä vuodenajasta ja kunnon talvista tulevaisuudessakin. Siksi minusta on mahtavaa olla mukana haastamassa myös meidän fanit tekemään vaikuttavia tekoja. Vain oikeilla teoilla on lopulta merkitystä.”